כדורסלליגת העל

הפועל ירושלים הודיעה: עברנו שלב בדרך לרישיון קבוע ליורוליג

מנכ''ל היורוליג צ'וס בואנו עדכן את האדומים שהם בין המועמדים הסופיים לקבלת הזיכיון: ''נמשיך לפעול בנחישות ולעשות את כל המאמצים כדי להיות חברת קבע ביורוליג''. מי הקבוצות הנוספות שנמצאות באותו מעמד?

הפועל ירושלים הודיעה הערב (שבת) כי עברה לשלב הבא בתהליך לקבלת רישיון קבוע (פרנצ’ייז) ביורוליג. מנכ”ל היורוליג, צ’וס בואנו, הודיע למועדון כי הצעתו לקבלת הרישיון עברה לשלב הבא בתהליך. יש לציין כי היורוליג צפוי להיות מורחב ל-24 קבוצות.

הבעלים מתן אדלסון (יהודה הליקמן, ספורטס רבי)

מהמועדון נמסר: “אנחנו נמשיך לפעול בנחישות ולעשות את כל המאמצים כדי שהפועל ירושלים תהיה חברת קבע ביורוליג”. ירושלים הצטרפה להפועל תל אביב, ולנסיה, דובאי, רומא מקסימה, פאוק סלוניקי, נאפולי, פריס, פרטיזן בלגרד, הכוכב האדום, וירטוס בולוניה ולונדון ליונס. בשלב זה, יש שמונה רישיונות זמינים לצד 13 הקבוצות שמשחקות בתור בעלי היורוליג (כולל מכבי תל אביב).

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW