הפועל ב"ש הודיעה לדור מיכה: אתה לא בתכניות לעונה הבאה
הקבוצה מבירת הנגב הודיעה לסוכנו של מלך הבישולים בעונה שעברה כי ייצא למחנה האימונים בשל הרצון העז שיקצץ בשכרו. מיכה מועמד לבית''ר ירושלים. יוספי ודדיה גם כן לא ייצאו למחנה, חמד מחכה להחלטת ברדה

בימים האחרונים הפועל באר שבע ונציגיו של דור מיכה נמצאים בשיחות בנוגע לעתידו בקבוצה, כאשר במועדון תחילה רצו כי הקשר יקצץ בחוזהו שעומד על מעל 250 אלף אירו לעונה, אולם ביממה האחרונה בבאר שבע הודיעו לנציגיו של מיכה כי הוא אינו בתוכניות לעונה הקרובה ולא יצא ביום ראשון למחנה האימונים בפולין וביוון.
מיכה בן ה-31, שרשם במדי הקבוצה שתי עונות בסך הכל, התקשה לשחזר את היכולת מהימים במכבי תל אביב וכעת כחלק מרענון הסגל בבאר שבע ולאור חוזהו הגבוה, התקבלה ההחלטה. חשוב לומר, אליניב ברדה היה רוצה לראות את מיכה ממשיך בקבוצה, אולם כרגע שכרו מהווה מכשול לכך. מי שמוזכרת כמועמדת מובילה לקלוט את מיכה היא בית"ר ירושלים.

שחקן נוסף של הדרומיים שממתין להחלטה לגביו הוא תומר חמד. החלוץ, שהגיע רק בקיץ שעבר עם הרבה ציפיות, לא הצליח לתקוע יתד ב-11 של הקבוצה ולתת מספרים משמעותיים, כשגם צירופו של אלון תורג'מן יחד עם פטריק קלימלה, עשויות דקות המשחק של החלוץ להתכווץ עוד יותר.
מי שככל הנראה גם בוודאות לא יצאו למחנה האימונים הם תומר יוספי ואור דדיה. יוספי, שמבוקש אצל רוני לוי בהפועל חיפה ורואה את עצמו בתפקיד משמעותי יותר, לא יצא למחנה, אולם השאלתו להפועל חיפה לא תהיה ללא תשלום. בנוסף, גם המגן דדיה שביקש לצאת לשנת התאווררות, קיבל את ברכת הדרך, אולם כמו במקרה של יוספי, במועדון לא יסכימו להשאלתם ללא תמורה.
בכל הנוגע להמשך חיזוק הקבוצה, בימים האחרונים ניהלה הקבוצה משא ומתן גם המגן השמאלי גונתן מולדר אשר שיחק העונה בליגה ההולנדית השנייה. המגן שנבחן בקבוצה במהלך השבועיים האחרונים הרשים את הצוות המקצועי ובמועדון מאמינים שהמשא ומתן יבשיל בקרוב.