גביע המדינהכדורגל ישראליליגת על לנוער
היסטוריה: עירוני קריית שמונה זכתה בגביע המדינה לנוער
הקבוצה מהצפון הדהימה 1:3 את האלופה מכבי חיפה ומנעה מהירוקים לחגוג דאבל. מוחמד אבו רומי כבש צמד במחצית הראשונה, יאיר מרדכי הוסיף בפנדל ושער עצמי של בילאל שאהין לא קלקל את החגיגה

גמר גביע המדינה לנוער ע"ש אבי רן, התקיים הערב (חמישי) בנוף הגליל. מי שהניפה את הגביע בסוף הערב הייתה עירוני קריית שמונה שניצחה 1:3 את אלופת ליגת העל לנוער, מכבי חיפה, ומנעה מהירוקים זכייה בדאבל. זהו הגביע הראשון של קריית שמונה בהיסטוריה.

כבר לאחר 35 דקות של כדורגל, קריית שמונה הוליכה 0:2 מצמד נגיחות של מווחמד אבו רומי (11 ו-35). בתחילת המחצית השנייה אבו רומי הוכשל ברחבה ויאיר מרדכי (50) העלה בפנדל את קריית שמונה ל-0:3. בדקה ה-67 ינאי דיסטלפלד בעט מצד שמאל, שהאין ניסה להרחיק מקו השער אבל הכדור חדר פנימה. 1:3 לקריית שמונה בסיום.