כדורגל ישראלינבחרת ישראל

גם מסי יגיע? נבחרת ארגנטינה תתארח בישראל ב-2024

שר הספורט מיקי זוהר ויו''ר ההתאחדות שינו זוארץ נפגשו עם נשיא ההתאחדות של האלביסלסטה וסיכמו שאלופת העולם תגיע לארץ בשנה הבאה. סוכם כי גם הנבחרות הצעירות של שתי המדינות צפויות להיפגש

שר התרבות והספורט מיקי זוהר ויו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ נפגשו היום (שישי) עם נשיא ההתאחדות לכדורגל של ארגנטינה קלאודיו טאפיה וסיכמו: נבחרת ארגנטינה תבוא להתארח בישראל בשנת 2024.

בפגישה סוכם על יצירת הסכם רשמי בין ההתאחדויות לשיתופי פעולה בין ארגנטינה לישראל בעולם הכדורגל בהיקפים נרחבים כולל מרכיבים טכנולוגיים, שיתופי אוניברסיטאות ועוד וזאת בדומה להסכמים הקיימים עם המדינות השונות. 

שר הספורט מיקי זוהר עם קלאודיו טאפיה (יח"צ)

נשיא ההתאחדות של ארגנטינה נענה בחיוב להצעתו של יו״ר ההתאחדות לכודרגל – שינו זוארץ ואמר כי יפעל להבאת הנבחרת הצעירה של ארגנטינה לישראל כבר בטורניר החורף הקרוב שההתאחדות הישראלית מארגנת מידי שנה. עוד סוכם בנוסף שבשנת 2024 תבוא נבחרת ארגנטינה להתארח בישראל למשחק ידידות מול נבחרת ישראל וייתכן שמשחק דומה יתקיים בין הנבחרות הצעירות שהתחרו כעת במונדיאליטו.

כל הצדדים הביעו רצון להרחיב את מסגרת שיתופי הפעולה ולבחון משחקים משותפים ויזומות חדשות יחדיו. כל הצעדים שסוכמו בעניין קידום משחקי הנבחרת של ארגנטינה בישראל יובאו לכדי מימוש על ידי דניאל בן נעים ואריאל רבר, המומחים באירוח משחקים בינלאומיים, יחד עם הפילנתרופ סילבן אדמס.

המפגש היום (יח"צ)

שר התרבות והספורט מיקי זוהר נפגש עם נשיא ההתאחדות לכדורגל של ארגנטינה, יחד עם יו"ר ההתאחדות לכדורגל של ישראל, שינו זוארץ, המשנה למנכ״ל רונן הרשקו, קפטן נבחרת ישראל לשעבר טל בן חיים, אריאל רבר ורמ״ט הספורט של השר, חן אביטן.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button