
בעקבות מצוקת הבלמים: מיגל ויטור ישוב לנבחרת בגיל 37?
לאור הפציעות של למקין, רוטמן ובלוריאן, המאמן בן שמעון - שיפרסם ביום חמישי את הסגל לפתיחת קמפיין ליגת האומות - עשוי לזמן את הקפטן הוותיק של הפועל ב''ש. הנבחרת תשהה באוסטריה במהלך יום כיפור
נבחרת ישראל תמריא ביום ראשון הבא לאוסטריה לקראת פתיחת קמפיין ליגת האומות מול הנבחרת המקומית (יום חמישי, 24 בספטמבר, 21:45). כידוע, לאחר מכן מחכים לנבחרת משחקי “בית” מול אירלנד (27.9) וקוסובו (1.10) בדברצן שבהונגריה וכן משחק חוץ מול האירים בבאצ’קה טופולה שבסרביה (4.10).
הנבחרת תעביר את יום כיפור באוסטריה, כאשר הליגיונרים שמשחקים ב-MLS – תאי בריבו, ליאל עבדה, עידן טוקלומטי ודור תורג’מן – יגיעו רק בימים שלישי ורביעי למדינה, כך שכמעט לא יהיה להם זמן להתאמן עם חבריהם. סייד אבו פרחי, שיכול כמובן לטוס ביום כיפור, צפוי לנחות בתחילת השבוע מארצות הברית.
המאמן רן בן שמעון יפרסם ביום חמישי את הסגל לארבעת המשחקים, כאשר הוא סובל ממצוקת בלמים משמעותית. אור בלוריאן עבר צנתור וייעדר לפחות שלושה חודשים, כאשר סתיו למקין (פציעה בשרירי הבטן) ואיתי רוטמן (פציעה בברך) פצועים. מי שעשוי לחזור לסגל בגיל 37 הוא הקפטן הוותיק של הפועל באר שבע מיגל ויטור, שלא שיחק במדים הלאומיים מאז מרץ 2024. גם רז שלמה ממכבי תל אביב בהחלט נמצא בתמונה.



