
בני יהודה והפועל ירושלים נפרדו ב-2:2 במשחק הכנה
סתיו נחמני ואורי חסאן כבשו לקבוצה של אלי לוי מהליגה הלאומית, עבדולסלם סאני ונתי שפראו כבשו לאדומים מירושלים שהצליחו לחזור פעמיים מפיגור לשוויון. מ.ס אשדוד הפסידה 3:1 לעירוני מודיעין במשחק אימון
בני יהודה והפועל ירושלים נפרדו היום (שישי) ב-2:2 במשחק אימון שהתקיים באצטדיון בהדר יוסף. עבור החבורה של אלי לוי מהליגה הלאומית זה היה משחק אימון שלישי ואחרון לפני היציאה למחנה האימונים בבולגריה בשבוע הבא. מנגד, הקבוצה של ליאור זדה קיימה משחק הכנה ראשון לעונה.
סתיו נחמני העלה את הכתומים ליתרון בדקה ה-30 אחרי התקפה מתפרצת, סאני איזן את התוצאה על סף הירידה למחצית. בדקה ה-66 אורי חסאן החזיר את היתרון וקבע 2:1 לאחר בישול של סהר הרשקוביץ’. בדקה ה-80 הירושלמים איזנו עם שער מ-20 מטרים של נתי שפראו וקבעו את תוצאת המשחק. ירושלים, ששיחקה ללא תמיר חיימוביץ’ ועומר אגבדיש הפצועים, תפגוש ביום שני את מכבי יפו למשחק הכנה נוסף.
הרכב הפועל ירושלים: נדב זמיר, יונתן ליש, נועם מלמוד, עידן כהן, אופק נדיר, עילאי מדמון, ינאי דיסטלפלד, סאני, אוהד אלמגור, אנדרו אידוקו, ישראל דאפה. עוד שותפו: בן גורודין, נתי שפראו, מלמן, נדים ורסאנה, ג’ניה אונישצ’וק, יונתן סורקין, מוחמד דיאב, והנבחנים דן גלמור, בן זייד וינאי בן שושן.
הרכב בני יהודה: תומר ליטבינוב, סהר דבח, מתן לוי, נהוראי אוזאנה, רז נחמיאס, גיא סיביליה, גולן בני, בן הדדי, שגיא דרור, סתיו נחמני.
* במשחק אימון שנערך הבוקר, מ.ס אשדוד נוצחה 3:1 על ידי עירוני מודיעין. במשחק שותפו שחקני הסגל הרחב (ללא דור מיכה ואוסמה חלאיילה) ושחקני נוער. אמיתי יאמין כבש לזכות אשדוד.



