
בן שמעון קיים אסיפה ארוכה לשחקנים, גם זוארץ שוחח איתם
נבחרת ישראל ממשיכה לנסות להתאושש מה-3:0 לאירלנד, המאמן שוחח עם השחקנים באסיפה ארוכה. יו''ר ההתאחדות: ''מאמין ברן ובכם. אתם מסוגלים להרבה יותר''. שליח ''ישראל ספורט'' מדווח על השינויים בהרכב
נבחרת ישראל ממשיכה לנסות להתאושש מהתבוסה הכואבת 3:0 לאירלנד שלשום ומתכוננת למשחק מול קוסובו ביום חמישי (21:45) במחזור השלישי של ליגת האומות, כשהיא עם 0 נקודות מ-6 משחקים ומאזן שערים 6:1. האווירה בנבחרת אתמול (שני) הייתה קודרת ושקטה, כאשר השחקנים ואנשי הצוות נראו מכונסים בעצמם ומנסים לעכל את ההופעה הנוראית שלהם מול האירים ביום ראשון.
המאמן רן בן שמעון קיים אסיפה ארוכה לשחקנים שכללה כמובן קטעי וידאו ובה התמקד בשלושה היבטים חשובים: הכישלון המוחלט של השחקנים במאבקים על כדורים מול האירים, ריבוי איבודי הכדור והמסירות ללא כתובת, והשפת הגוף השלילית וחוסר האמונה המופגן של השחקנים לאחר ספיגת כל אחד מהשערים. לגבי המשחק מול קוסובו, דור פרץ ועידן נחמיאס אמורים לחזור להרכב, כאשר דור תורג’מן או תאי בריבו יפתחו ונראה ששחקנים כמו גבי קניקובסקי וענאן חלאיילי יירדו לספסל.
הנבחרת תחזור לאימונים מלאים הערב ולפני האסיפה של בן שמעון, שוחח עם השחקנים יו”ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ שאמר להם: “התחלנו כאן דבר גדול לפני שנתיים עם רן והצוות שלו ומבחינתי שום דבר לא השתנה, אבל גם לכם יש חלק במה שהיה במשחק הזה. אני מכיר כאן את כולם כבר הרבה שנים. חלקכם אני רואה כאילו הם הילדים שלי אפילו. אני חושב שאתם יודעים כמה אכזבנו מדינה שלמה. יש מקום לתקן, יש לנו זמן ויש לנו משחקים לפנינו. צריך להחזיר את הגאווה, צריך לבוא לתת עכשיו את הכל כי אין דרך אחרת. אני מאוד מאמין בכם, אני מאמין בנבחרת. שום דבר לא השתנה מבחינתי, אני מאמין ברן ובצוות הנהדר שיש לו”.
עוד אמר יו”ר ההתאחדות: “אני רואה את העבודה, אני רואה את ההשקעה, אני רואה מה שכולם נותנים. אני נמצא איתכם. אתם רואים אותי כל הזמן לידכם, אבל צריך גם לבוא בגישה אחרת למשחק. צריך להביא לכר הדשא דברים אחרים. אכזבנו כל כך הרבה אנשים, אכזבנו את עצמנו – אבל אנחנו מסוגלים לתקן את זה. אנחנו יכולים לקחת את התחושה הזאת שאנחנו מסתובבים איתה כבר 24 שעות ולהפוך אותה למשהו אחר. אני רוצה להגיד לכם שאני נשארתי האוהד מספר אחת. אני המאמין הכי גדול של הנבחרת ואני יודע מה אתם מסוגלים להביא. אתם מסוגלים להרבה יותר. כל מה שקורה בארץ ובתקשורת לא מעניין אותנו, אני יודע שאנחנו נבחרת בריאה ומצפה מכם להתעלות על עצמכם ולהחזיר את הכבוד של כולנו”.



