כדורגל ישראליליגת העל

בית"ר תוכל להשתתף בגביע, העונש: הפחתת 4 נקודות בפועל

שבועיים אחרי הדיון בערעור הנוסף של הקבוצה מהבירה, בית הדין העליון פרסם את החלטתו שהתקבלה ברוב של 3 דיינים מול 2 דיינים. עוד הוטל על בית''ר עונש הפחתת 3 נקודות על תנאי וכן קנס על סך 70 אלף ש''ח

כמעט חודשיים אחרי אירועי גמר גביע המדינה מול מכבי נתניה ושבועיים בדיוק אחרי הדיון בערעור הנוסף שהגיש בית"ר ירושלים, קבע היום (ראשון) בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל את עונשה של הקבוצה מהבירה בהחלטה שהתקבלה ברוב של שלושה דיינים מול שני דיינים.

לפי ההחלטה שהתקבלה, ארבע נקודות יופחתו בפועל ממאזנה של בית"ר ירושלים בעונת המשחקים הקרובה, לצד הפחתה של שלוש נקודות נוספות על תנאי במקרה של התפרעות אוהדים בנסיבות מחמירות או התפרצות אוהדים למגרש, בין אם זה במשחק ליגה ובין אם במסגרת הגביע.

העונש של בית''ר ירושלים: הרחקה מהגביע והפחתת 3 נקודות
הפריצה של אוהדי בית"ר ירושלים בגמר הגביע (ליאת אבשלומי)

עם זאת, מחזיקת הגביע תוכל להשתתף במפעל בעונה הקרובה ולנסות להגן על תוארה, שכן עונש ההרחקה מהגביע הומר לעונש הרחקה על תנאי לשנה אחת. כמו כן, הירושלמים נקנסו ב-70 אלף ש"ח בפועל, ולא יתווסף עונש של משחקי רדיוס כפי שביקש התובע בערעורו.

כזכור, בתחילת חודש מאי ספגה בית"ר ירושלים את העונש הראשוני מבית הדין על אירועי הפריצה לדשא בגמר הגביע, כשהיא הורחקה מהמפעלים האירופיים, והופחתו שלוש נקודות ממאזנה. מחזיקת הגביע הגישה ערעור והוחזרה למפעלים האירופיים אך הורחקה מהגביע.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button