כדורגל ישראליליגת העל

בזמן המשחק: הפועל באר שבע הודיעה על צירוף אמנקווה פורסון

במהלך ה-2:2 מול הפועל חיפה, האלופה הישראלית השלימה עוד חיזוק מסקרן מאוד בדמות הקשר הגנאי בן ה-23, שמגיע בהשאלה מנוריץ' עם אופציית רכישה על סך 2 מיליון יורו. היום הוא כבר נכח בטוטו טרנר

הפועל באר שבע סיימה הערב (רביעי) ב-2:2 מול הפועל חיפה במשחק השלמה מהמחזור הראשון שנדחה בשל השתתפות האלופה הישראלית בפלייאוף ליגת האלופות מול סבאח. במהלך המשחק, באר שבע הודיעה רשמית כי פורסון אמנקווה מצטרף לקבוצה, במסגרת השאלה מנוריץ’ סיטי האנגלית עם אופציית רכישה של 2 מיליון יורו. הוא יהיה למעשה המחליף של קינגס קנגאווה שעזב הקיץ לפנאתינייקוס.

פורסון בן ה-23, ששיחק בנוריץ’ מליגת המשנה באנגליה בשנתיים האחרונות, מוערך ב-3 מיליון יורו על פי ‘טרנספרמרקט’, לאחר שנרכש בקיץ 2024 על ידי האנגלים מרד בול זלצבורג בתמורה ל-4.5 מיליון יורו. הגנאי הוא קשר אמצע, שיכול לשחק גם כקשר התקפי וכשחקן כנף ימין עם רגל שמאל חזקה.

מאז הגיע לנוריץ’ בקיץ 2024, הוא סבל משלוש פציעות משמעותיות, אך בכל זאת רשם 40 הופעות בצ’מפיונשיפ (רובן כמחליף) ותרם ארבעה שערים ושלושה בישולים. פורסון הגיע לאירופה ב-2021 כשהיה בן 18 ויצא למספר השאלות בשתי הליגות הבכירות באוסטריה. לאחר מכן הוא שיחק במשך עונה וחצי במדי זלצבורג לצידו של אוסקר גלוך, כאשר בעונת 23/24 הוא רשם ארבעה שערים ושני בישולים ב-29 הופעות.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW