כדורגל עולמיליגה איטלקיתליגה ספרדית

אתלטיקו מדריד דרסה 0:7 את ראיו וייקאנו, אינטר מושלמת

החבורה של סימאונה התפוצצה עם שביעייה בדרבי הקטן של מדריד, בדרך למקום השני. גריזמן, דפאי, מוראטה (צמד), קוראה, מולינה ויורנטה כבשו. הנראזורי ניצחו 0:2 את קליארי ושמרו על המאזן המושלם בליגה האיטלקית

המחזור השלישי בליגה הספרדית ננעל הערב (שני) כשאתלטיקו מדריד הביסה 0:7 את ראיו וייקאנו, כאשר קודם לכן חטאפה גברה 0:1 על אלאבס. במקביל, באיטליה הגיע לסיומו המחזור השני, כאשר מחזיקת הגביע אינטר שמרה על מאזן מושלם עם ניצחון חוץ 0:2 על קליארי ואילו סלרניטנה ואודינזה נפרדו ב-1:1.

ראיו וייקאנו – אתלטיקו מדריד 7:0

ראיו הגיעה אחרי שני ניצחונות בשני משחקים, בעוד אתלטיקו אחרי תיקו וניצחון. האורחת פתחה את המשחק בסערה, כשכבר אחרי פחות משתי דקות, אנטואן גריזמן כבש את הראשון. עד המחצית ממפיס דפאי ונחואל מולינה הוסיפו שערים משלהם שהורידו את הקבוצות להפסקה כשלוח התוצאות מראה 0:3 לאתלטיקו.עד הדקה ה-73 התוצאה עוד נשמרה, אלא שאז הגנת ראיו החלה להתפרק וההתקפה של אתלטיקו החלה בחגיגות. אלברו מוראטה ואנחל קוראה ניצלו טעויות בהגנה בשביל לנעוץ עוד שני שערים עד הדקה ה-80. מי שחשב שאתלטיקו תוריד את הרגל מהגז, טעה לחלוטין כי מוראטה השלים צמד בדקה ה-84 ושתי דקות מאוחר יותר מרקוס יורנטה קבע את תוצאת המשחק, 0:7 אדיר בסיום לאתלטיקו שטיפסה למקום השני בטבלה.

חטאפה – אלאבס 0:1. לחטאפה: בורחה מיוראל (84 בפנדל)

איטליה, מחזור 2: קליארי – אינטר 2:0

סגנית אלופת אירופה פתחה את המשחק בצורה נהדרת. בדקה ה-21, מרקוס תוראם חטף כדור במרכז המגרש ושלח כדור עומק לתוך הרחבה, שם נמצא דנזל דמפריז שקבע 0:1 בבעיטה מזווית קשה. אחרי 9 דקות, לאוטרו מרטינס נהנה ממסירה של פדריקו דימרקו והכפיל את התוצאה. שער שלישי של החלוץ הארגנטינאי העונה. הנראזורי במאזן מושלם, קליארי עם נקודה מ-6 אפשריות.

סלרניטנה – אודינזה 1:1. לסלרניטנה: בולאי דיא (72). לאודינזה: לזאר סמארדזיץ' (57).

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button