כדורסלנבחרת ישראל

אריאל בית הלחמי ומוטי דניאל ייפגשו עם דני אבדיה בארה"ב

מאמן הנבחרת ומנהלה ייצאו לוושינגטון, יערכו שיחות גם עם בכירים בוויזארדס ויצפו בשלושה משחקים כחלק מהרצון לשמור על קשר עם שחקני הסגל. מדבר בחלק מהסקת המסקנות מאליפות אירופה האחרונה

מאמן נבחרת ישראל אריאל בית הלחמי ומנהל הנבחרת מוטי דניאל, יצאו הלילה (בין שלישי לרביעי) לארה"ב, כדי להיפגש עם שחקנה של וושינגטון וויזרדס ונבחרת ישראל דני אבדיה. כחלק מהמסקנות שהתקבלו אחרי אליפות אירופה האחרונה בקיץ 2022, הוחלט לשמור על קשר ולבקר את שחקני הנבחרת שלא משחקים בארץ וזהו המסע הראשון.

מאמן הנבחרת, אריאל בית הלחמי (אתר FIBA)

השניים יצפו בשלושה משחקי בית של הקבוצה נגד דאלאס, ניו יורק ניקס ומילווקי, ייפגשו עם אבדיה ועם נציגי הקבוצה, ה-GM ואחרים בארוחת ערב מיוחדת לכבודם. ביום שישי יתארחו נציגי הנבחרת באימון הקבוצה במתקן האימונים שלה ולאחר מכן יצפו גם באימון של קבוצת ה-G league שלה. כמו כן תתקיים פגישה עם סוכנו האמריקאי של אבדיה דאג נויישטאט.

מאז פתיחת העונה, נמצאים אנשי הנבחרת בקשר רצוף עם השחקנים שמשחקים באירופה והיו כבר אמורים להיפגש עם חלקם, אבל הביקורים האלו נדחו בשל המלחמה.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button