כדורגל ישראליליגת העל

אצילי צפוי לחתום בשבוע הבא, נהואל אמור לפתוח מול נתניה

האקס צפוי לחזור אחרי שנה וחצי ויחתום על חוזה לשנתיים וחצי תמורת 470 אלף דולר לעונה. הערב (שבת, 20:00) מכבי חיפה מארחת את היהלומים בידיעה שאסור לה למעוד שוב. רפאלוב, קינדה ומוחמד לא בסגל

אם לא יקרה משהו חריג במהלך סוף השבוע, עומר אצילי צפוי לחתום רשמית במכבי חיפה במהלך השבוע הבא. אצילי בן ה-30 יחזור בכך לקבוצה שאיתה זכה בשלוש אליפויות רצופות ובמדיה בלט גם בשלב הבתים של ליגת האלופות, שנה וחצי אחרי שעזב אותה לאל עין מאיחוד האמירויות. שחקן ההתקפה, שעוזב את אומוניה ניקוסיה הקפריסאית, צפוי לחתום לשנתיים וחצי בשכר של 470 אלף דולר לעונה.

מתיאס נהואל עם הכדור (ישי נאמן)

בינתיים, מכבי חיפה ממשיכה בהכנות לקראת משחק הבית הערב (שבת, 20:00) נגד מכבי נתניה. הירוקים מגיעים אחרי שני ניצחונות בלבד בחמשת המחזורים האחרונים, כאשר בשלושה משחקים מתוך החמישה סגנית האלופה כלל לא כבשה. אצטדיון סמי עופר צפוי להיות מלא עד אפס מקום ולאור הפער מהספגה שעומד ערב המחזור על 6 נקודות, ברק בכר יודע שאסור לו למעוד. הקפטן ליאור רפאלוב, שסובל מפציעה באזור הברך, ייעדר וכך גם גדי קינדה ועלי מוחמד החולים. מתיאס נהואל יפתח בהרכב, כאשר גם עלי מוחמד ופדראו ישובו ל-11.

ההרכב המשוער: שריף כיוף; איאד חלאיילי, פדראו, עבדולאי סק, שון גולדברג, קני סייף; מחמוד ג’אבר, איתן אזולאי, מתיאס נהואל; דיא סבע, דין דוד.

כתבות קשורות

Back to top button
✕
Israel Sport

FREE
VIEW