
אליאל פרץ: “אנחנו רוצים לבוא ולהראות את ההתקדמות שלנו”
נבחרת ישראל ממשיכה בהכנות לקראת המשחק מול אוסטריה ביום חמישי (21:45), הקשר הוסיף: ''אוסטריה נבחרת טובה מאוד, ראינו אותם במונדיאל. הולך להיות משחק מאתגר, אבל כל מי שיעלה יבוא לידי ביטוי''
נבחרת ישראל תפתח ביום חמישי ב-21:45 את קמפיין ליגת האומות עם משחק חוץ מול אוסטריה בלינץ והיום (שלישי) קיימה הנבחרת אימון ראשון לאחר שנחתה במדינה לפני יום כיפור. במסגרת הפגרה הארוכה מחכים לישראל גם שני משחקים מול אירלנד – אחד בהונגריה ואחד בסרביה (ללא קהל) – וכן משחק מול קוסובו.
קשר הפועל באר שבע אליאל פרץ אמר: “אין ספק שהיה לנו לא פשוט להגיע לפה ולעזוב את המשפחות, אבל באמת יצרנו פה אווירה מדהימה. היה כיף להתפלל בזכות הרב שהגיע והספר תורה הרגשנו כמו בבית, הרבה תפילות, הרבה שיעורי תורה, הרבה דברי תורה. היה כיף, היה ממלא והתאוששנו. היום עשינו אימון, אנחנו כבר אחרי יום כיפור אנחנו מרגישים טוב וכבר מתכוננים לקראת המשחק ביום חמישי”.

על היריבה, אמר פרץ: “אין ספק שזו נבחרת טובה מאוד, ראינו מה הם עשו גם במוקדמות של המונדיאל וגם במונדיאל איזה דברים טובים הם יודעים לייצר. אבל באמת כמו לכל משחק אנחנו נתכונן בגישה הכי טובה. עבורנו זה עוד משחק אבל אנחנו גם יודעים בסופו של דבר שאנחנו מתחילים פה קמפיין חדש של ליגת האומות, אנחנו מבינים את המשמעות גם לגבי היורו. רוצים לבוא ולהראות את ההתקדמות שלנו ולהוציא תוצאה טובה, תוצאה של ניצחון. ננסה באמת לעצור אותם, לעצור את המעברים שלהם, את האיכויות שיש להם ולהביא את האיכויות שלנו לידי ביטוי ואנחנו מקווים שהקמפיין הזה יהיה קמפיין טוב עבורנו”.
על כך שלנבחרת מחכים ארבעה משחקים תוך 17 ימים, אמר הקשר: “דיברו איתנו בעיקר על כמה שזה הולך להיות מאתגר. ארבעה משחקים באחד עשר ימים, אבל גם באמת יש פה שותפים, יש פה סגל כל כך עמוק, אנחנו בטוחים שכל מי שיעלה יצליח לעזור לנבחרת ולהביא את עצמו לידי ביטוי. אנחנו מבינים שהולכים לתקופה מאתגרת, אבל אנחנו פה עם ה-ביחד שלנו, בכיף שלנו ונגיע מוכנים לכל משחק במטרה להתעלות. בעזרת השם גם נעשה ונצליח”.



