כדורגל ישראליליגה לאומית

אחרי שני ניצחונות רצופים: בני יהודה נעצרה עם 1:1 בנוף הגליל

שחר מזרחי כבש בכדור חופשי נהדר כבר בדקה התשיעית, אבל פיטר אוניקאצ'י השווה בדקה ה-51 אחרי הדיפה רעה של תומר ליטיבנוב, והכתומים פספסו הזדמנות להתקרב למכבי הרצליה שיכולה לברוח ל-11 הפרש

המחזור ה-28 בליגה הלאומית יצא היום (שלישי) לדרך, עם משחק בודד שבו בני יהודה סיימה רק ב-1:1 בחוץ מול הפועל נוף הגליל. הקבוצה של אלי לוי נעצרה אחרי שני ניצחונות רצופים והמדורגת שנייה, מכבי הרצליה, תוכל להגדיל את הפער מהכתומים ל-11 נקודות.

בדקה התשיעית בני יהודה עלתה ליתרון, כאשר שחר מזרחי הצעיר כבש שער בכורה ענק מבעיטה חופשית מדויקת. אלא שבדקה ה-51, תומר ליטיבינוב הדף לא טוב את הבעיטה של מתנאל טדסה ופיטר אוניקאצ’י עט על הריבאונד והשווה ל-1:1. הכתומים עם משחק 15 ברציפות בכל המסגרות ללא הפסד.

הכתומים משכונת התקווה פספסו הזדמנות לעלות למקום הרביעי בטבלה לפחות באופן זמני, כשהנקודה שהשיגה האורחת העלתה אותה ל-38 נקודות, במקום החמישי. מנגד, קבוצתו של לירן פינטו השיגה תוצאה חשובה והיא נקודה מעל הפועל עכו שבמקום ה-15, מתחת לקו האדום.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW