כדורגל ישראליליגת העל

אחרי שלא שותף מול נתניה: דיא סבע יפתח מול פנאתינייקוס?

מכבי חיפה תנסה להמשיך ביום חמישי (22:00) במומנטום החיובי ולצבור נקודות חשובות בשלב הבתים של הליגה האירופית. הקשר עשוי לקבל קרדיט בהרכב, במועדון לא יסכנו את חזיזה

לאחר שחזרה למסלול הניצחונות עם 2:3 על מכבי נתניה, מכבי חיפה תפגוש מחרתיים (חמישי) ב-22:00 את פנאתינייקוס במחזור השני של שלב הבתים בליגה האירופית. הירוקים פתחו כזכור את משחקיה עם תבוסה 3:0 לראן הצרפתית ויודעת שהיא חייבת נקודות ביתיות אם היא רוצה לסיים לפחות במקום השלישי.

יקבל מנוחה. דולב חזיזה עם הכדור (אליאב אוזן)

לאור העובדה שלקבוצה מצפה משחק קשה מול הפועל באר שבע בליגה ביום ראשון, המאמן מסאי דגו מתכוון לבצע שינויים בהרכב כדי לא להעמיס על שחקנים. דיא סבע שלא שיחק אפילו דקה בניצחון על היהלומים, צפוי לקבל את הקרדיט בהרכב, כאשר מנגד דולב חזיזה טרם החלים סופית מהדלקת בגיד האכילס ובמועדון לא צפויים לסכנו. ככל הנראה, חזיזה לא ישחק גם נגד הפועל באר שבע ואמור לחזור רק לאחר פגרת הנבחרות.

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button