כדורסלליגת העל

אושיי בריסט חתם לשנתיים נוספות במכבי ת”א: “מרגיש בבית”

אחרי שסיפק פלייאוף מצוין בדרך לזכייה בדאבל, הקנדי של מכבי ת"א זכה לאמון המערכת ולהארכת חוזהו: ''כשאתה מוצא מקום שמרגיש כמו בית אתה רוצה להישאר''. קטש: ''כולם ראו את המשמעות שלו עבורנו''

מכבי תל אביב הודיעה היום (רביעי) שהחתימה את אושיי בריסט לשנתיים הבאות. הפורוורד הקנדי (2.01 מטרים, 28), שהפך לבורג משמעותי ברוטציה של עודד קטש, נשאר במועדון לאחר עונת בכורה טובה ביורוליג ודאבל עם תצוגות מרשימות בפלייאוף ליגת העל.

“אנחנו שמחים מאוד שאושיי ממשיך איתנו”, אמר המאמן עודד קטש לאתר הרשמי של המועדון. “יש לו חלק גדול מאוד בהצלחת הקבוצה וכולם ראו את המשמעות שלו עבורנו. הוא השתלב מצוין ואנחנו מאמינים שהוא יהיה עוגן בדרך שלנו גם בהמשך”.

אושיי בריסט עם צלחת האליפות (יהודה הליקמן, ספורטס רבי)

בריסט עצמו אמר: “כשאתה מוצא מקום שמרגיש כמו בית, אתה רוצה להישאר. זה בדיוק מה שאני מרגיש לגבי מכבי תל אביב. הזכייה בדאבל העונה הייתה חוויה מדהימה, ואני אסיר תודה על האמון שהמועדון והאוהדים נתנו בי. המנהל המקצועי שלנו, קלאודיו, הבהיר לי כמה אני מוערך כאן במכבי, ומבחינתי זה אומר יותר מכל דבר אחר כשזה מגיע ממישהו כמוהו. היו לנו הרבה שיחות בתקופה הזו, והוא גרם לי להרגיש שלם ונוח מאוד עם ההחלטה שלי”.

“לשחק עבור מאמן כמו עודד זו הסיבה שאני מגיע ונותן הכול בכל משחק”. המשיך הפורוורד. “אכפת לו מניצחון, ולעשות את זה בדרך הנכונה. זה משהו שמשותף לשנינו, ואני נרגש מאוד להמשיך לשחק עבורו. אני לא יכול לחכות להמשיך לבנות כאן משהו מיוחד ביחד. יאללה מכבי”.

אושיי בריסט חוגג (צילום: ג’ורג’ה קוסטיץ’)

בריסט פתח ב-20 מ-36 המשחקים של מכבי תל אביב בעונת הבכורה שלו ביורוליג. הוא תרם 8.7 נקודות, 5.1 ריבאונדים (שני בקבוצה) ו-10.4 נקודות מדד יעילות ב-24:35 דקות בממוצע למשחק. בעונה הסדירה הוא קלע 10.1 נקודות (38.8% מהשלוש) וקטף 6 כדורים חוזרים, לפני שבפלייאוף העלה הילוך ותרם הגנה נפלאה, אנרגיות, אתלטיות והרים את הממוצעים ל-12 נקודות, 7.1 ריבאונדים ו-14.1 נקודות מדד יעילות בדרך לצלחת האליפות והשלמת הדאבל.

מהצהובים נמסר: “צירופו של אושיי בריסט הוא נדבך נוסף ביסודות החזקים בסגל שעומד לרשות המאמן עודד קטש, שהוחתם בעצמו לשלוש שנים נוספות. ג’יילן הורד, וויל ריימן וג’ימי קלארק כבר הוחתמו על חוזים חדשים לטווח ארוך, לצד בונזי קולסון שהוחזר למועדון. אסור לשכוח כמובן שסוללת הפורוורדים המצוינת כוללת גם את גור לביא וטי.ג’יי ליף, כאשר גם רומן סורקין משחק לעתים בעמדה מספר 4”.

כתבות קשורות

Back to top button
Israel Sport

FREE
VIEW