כדורגל ישראליליגת העל
אופ"א דחתה את בקשת האמרון להזזת הגומלין מול מכבי חיפה
ב''טיימס אוף מלטה'' מדווחים שאופ''א דחתה את הבקשה של האלופה המלטזית לקיים את הגומלין בסיבוב המוקדמות הראשון של ליגת האלופות במדינה ניטרלית. המשחק יתקיים ביום שלישי בשעה 20:00 בסמי עופר

אחרי המכתב ששלחה האמרון ספרטנס לאופ"א בבקשה להזיז את משחק הגומלין במסגרת סיבוב המוקדמות הראשון של ליגת האלופות מול מכבי חיפה לאצטדיון ניטרלי, ב"טיימס אוף מלטה" דווח היום (שישי) כי התאחדות הכדורגל האירופית דחתה את הבקשה. המשחק יתקיים ביום שלישי בשעה 20:00 באצטדיון סמי עופר.

כזכור, אחרי התבוסה 4:0 מול הירוקים ביום שלישי האחרון, בהאמרון החליטו לשלוח מכתב רשמי לאופ"א שם ביקשו לקיים את משחק הגומלין מול מכבי חיפה במדינה ניטרלית ולא בישראל, זאת לאחר שהמשחק כמעט ופוצץ במהלך המחצית השנייה בשל התפרעות שני מחנות האוהדים. במועדון גם טענו כי "המצב הפוליטי בישראל מדאיג וההתנגשויות בין ישראלים לפלשתינים לא רחוקות מחיפה".