
דני אבדיה קיבל הערב (שבת) את גופיית האולסטאר שלו מה-NBA לקראת המשחק הגדול בחצות בין ראשון לשני. אבדיה אמר: “זה חלום שמתגשם. אתה עובד קשה, אתה עושה הקרבות, אתה סבלני ודברים טובים קורים”.
במשחק הכוכבים, האולסטאר שלנו ישחק בקבוצת העולם לצידם של לוקה דונצ’יץ’, ניקולה יוקיץ’, אלפרן שנגון, ויקטור וומבניאמה, קארל אנתוני-טאונס, פסקאל סיאקם, ג’מאל מארי ונורמן פאוול.
קבוצת העולם תפתח את משחקיה נגד קבוצת “הכוכבים” כאשר המנצחת תשחק נגד קבוצת “הפסים” ואז המפסידה תפגוש את קבוצת “הפסים”. כל משחק ייערך 12 דקות כאשר בסופו של דבר שתי הקבוצות עם המאזן הכי טוב, יעפילו לגמר.
עד כה, כוכב העל הישראלי בן ה-25, רושם עונה אדירה של 25.2 נקודות, 7.2 ריבאונדים, 6.6 אסיסטים, 46.3% מהשדה, 34.6% ל-3 ו-80.2% מהקו ב-46 משחקים. לכל זה, אבדיה הוסיף שלושה טריפל-דאבלים. כמו כן, הוא גם התמודד עם פציעות והראה שלמרות הפציעות יכול להוציא מעצמו המון.



