
החגיגה הכפולה של קפה גרג ומכבי ת''א בכדורסל
יאיר מלכה מבעלי גרג יחד עם הנהלת ושחקני מכבי ת''א חתמו על חסות בשווי 1.2 מיליון ש"ח וחגג נר ראשון של חנוכה. השחקנים עצמם - יחד עם המאמן ספרופולוס - הגיעו ישירות מהאימון ונהנו מאווירה חגיגית
הנהלת רשת קפה גרג יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, יחד עם הנהלת ושחקני קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב, התכנסו ביום ראשון השבוע לחגוג פעמיים: לרגל חתימת חוזה חסות זו העונה שלישית, בעלות של כ-1.2 מיליון ש"ח, והדלקת נר ראשון של חנוכה.
האירוע נערך בסניף הדגל של קפה גרג בקניון TLV בתל אביב, שכלל חגיגה קולינארית, עיצוב וקישוט הסניף בסמלי מכבי תל אביב וסמלי החג. את הערב פתחו השחקנים בהרמת כוסית לחיים, ואיחולי הצלחה לקראת המשחקים הבאים. האווירה הייתה ספורטיבית, השחקנים שהגיעו היישר מהאימון הקבוצתי אכלו בהנאה מנות מיוחדות שהוכנו במיוחד עבור ערב זה.
יאיר מלכה אמר: "לא סתם יצא שאת החוזה אנו חותמים דווקא בחג המכבים הגיבורים. אנו שמחים לחגוג חתימת הסכם חסות לעונה שלישית והדלקת נר ראשון של חנוכה עם קבוצה מובילה כמו מכבי. וכחלק ממהלכי הרשת אנו נמשיך לתרום כרטיסים למשחקי מכבי לחיילים בודדים ועוד". אלי דריקס, המשנה למנכ"ל מכבי תל אביב: "אנו שמחים שרשת ארצית ומובילה בתחומה בחרה בנו להעניק את חסותה ותומכת בקבוצה ובשחקניה".
אבי זמיר, מנכ"ל הקניון, ששמע את כל ההמולה סביב שחקני מכבי קפץ לברך אותם ואיחל למנהלי גרג ומכבי תל אביב לעוד שנים משותפות ומוצלחות.