
אלישע לוי מרוצה: ''זו הפועל חיפה שכולם רוצים לראות''
האדומים מהכרמל כבר לא יהיו בפלייאוף העליון, אך הערב (רביעי, 20:00) הם מארחים את בני יהודה במטרה להשלים את המשימה ולעלות לחצי גמר גביע המדינה. ממן ואראל יעדרו, פדידה וליואיץ' יפתחו במקומם
אחרי ההפסד בדרבי בשבת שחיסל מעשית את סיכויי הקבוצה להתברג בפלייאוף העליון, הפועל חיפה נחושה להשלים הערב (רביעי, 20:00) את המשימה ולעלות לחצי גמר גביע המדינה. האדומים מהכרמל יארחו בסמי עופר את בני יהודה מהליגה הלאומית, עם יתרון של 0:1 מהמשחק הראשון, ויקוו לא למעוד במה שמוגדר כעת כ"משחק העונה" שלהם.
בפן המקצועי, ניסו קפילוטו צפוי לרדת לספסל לטובת הבלם איזיצ'ווקו אנתוני שיחזור מהשעיה ויפתח לצידו לצד בן והבה בחולייה האחורית, כשנועם כהן ודור מלול יפתחו כמגנים. בקישור, בשל היעדרותם של חנן ממן וגל אראל, צפויים סער פדידה ומתיה ליואיץ' לפתוח ב-11, כאשר בחוד ישחקו אלן אוז'בולט ואלון תורג'מן. נס זמיר בספק גדול בשל מתיחה בשריר התאומים.
המאמן אלישע לוי אמר לקראת המשחק: "מדובר במשחק גומלין מול בני יהודה שנמצאת לאחרונה בכושר טוב יותר. חשוב שנבוא למשחק בצורה טובה על מנת לעבור שלב. הראינו דרך בשני המשחקים האחרונים והקהל ידע להעריך זאת. כולם ראו קבוצה יוזמת והתקפית שמנסה לכבוש. זו היא הפועל חיפה שכולם רוצים לראות. חשוב מאד שנראה את הקהל מגיע ותומך כי הוא חלק גדול מההצלחה שלנו".
הבלם ניסו קפילוטו הוסיף: "אני מקווה שאנחנו נבוא להמשיך את הקו של הדרבי כי זה היה אחד המשחקים הכי טובים שלנו בשנים האחרונות. נראינו טוב מאוד ואם נבוא ככה בגישה הזאת אני מאמין שנצליח לעבור את בני יהודה ולהגיע לחצי גמר".
ההרכב המשוער: אוהד לויטה, דור מלול, בן והבה, איזיצ'וקווה אנתוני, נועם כהן, מתיאה ליואיץ', סאקו טורה, לירן סרדל, סער פדידה, אלון תורג'מן, אלן אוזבולט.