אביב אברהם: ''אנחנו באים חדורי מוטיבציה ואמונה''
קפטן מכבי נתניה הוסיף לקראת המשחק מחר (17:20) מול מכבי ת''א: ''אנחנו מחכים לקהל שיגיע ליציעים ובעזרת השם ננצח''. במועדון זוכרים היטב את ה-2:4 בסיבוב הקודם, צדק חוזר לסגל אחרי שהחלים מקורונה
מכבי נתניה נמצאת בעיצומה של תקופה טובה - שישה משחקים ללא הפסד ושני שערי חובה בלבד - ומחר (שבת, 17:20) היא פותחת את סדרת השחקים נגד שלושת הגדולות של הליגה עם משחק חוץ מול מכבי תל אביב בבלומפילד. המאמן בני לם, שלא יעמוד על הקווים לאחר שהורחק בניצחון על בני סכנין במחזור האחרון, יהיה מחובר לאוזניה ויעביר הוראות לעוזרו רן קוז'וק שינהל את המשחק במקומו. למרות חזרתו הצפויה של שיר צדק לסגל לאחר שהחלים מקורונה, לם לא צפוי לשנות את ההרכב.
הקשר אביב אברהם אמר לקראת המשחק: "אנחנו נערכים למשחק כמו לכל משחק ובאים חדורי מוטיבציה ואמונה שאנחנו יכולים להביא את הנקודות. אנחנו באים עם ביטחון אחרי הניצחון מול סכנין וגם מחר אנחנו באים לנצח. אנחנו מחכים לקהל שיגיע ליציעים ובעזרת השם ננצח". בנתניה זוכרים היטב את ה-2:4 בסיבוב הקודם על מכבי תל אביב ומודעים לעובדה שהפעם הצהובים מתל אביב יגיעו כדי לנקום. ארבעה שחקנים נמצאים בסכנת הרחקה מהמשחק מול הפועל באר שבע, בשל צבירת צהובים: עומרי גנדלמן, זלאטן שחוביץ', כארם ג'אבר ובוריס אינו.
ההרכב המשוער: דני עמוס, כארם ג'אבר, רז שלמה, עומרי גנדלמן, זלאטן שחוביץ', עדן קארצב, יובל אשכנזי, אביב אברהם, פארפה גויאגון, אמיר ברקוביץ', איגור זלאטנוביץ'.