
רז מאיר: ''לא דחפתי את בנאדו, מוכן להיבדק בפוליגרף''
המגן שהורחק בגלל עימות במנהרה, הכחיש כי דחף ובמכבי חיפה ידרשו את צילומי האבטחה: ''כל מי שטוען אחרת - שקרן. מצטער שהשארתי את חבריי ב-10 שחקנים''. וגם: הכעס של ברק בכר כלפי ריינשרייבר
מגן מכבי חיפה, רז מאיר, הורחק במהלך הפסקת מחצית במשחק מול הפועל באר שבע הערב (שני). השופט רועי ריינשרייבר החליט להשאיר את הירוקים בעשרה שחקנים לאחר שנטען כי מאיר דחף את עוזר מאמן באר שבע, אריק בנאדו. מאיר טען כי בנאדו היה זה שקילל והלהיט את הרוחות, אבל השופט היה נחרץ, כאשר המגן גם טוען בתוקף שלא דחף את עוזר מאמן היריבה.
רז מאיר כתב: "קבוצה של גברים אחד אחד גאה להיות חלק מהמשפחה הזאת! אתחיל ואומר שמי שמכיר אותי יודע את דרך ההתנהלות שלי ובמה אני דוגל כבן אדם. הדבר היחיד שאני מצטער עליו הוא שהשארתי את הקבוצה שלי בעשרה שחקנים שעל לא עוול בכפי. כמו בכל משחק היו חילופי דברים בין שחקני הקבוצות, לא קרה שום דבר שונה ממשחק אחר. אני לא דחפתי ולא הייתי קרוב בכלל, ועל זה אני מוכן להיבדק בפוליגרף, כל מי שטוען אחרת שקרן. תודה לקהל המדהים".
מאמן הירוקים ברק בכר פנה לבנאדו עם העלייה למחצית השנייה ואמר לו: "אריק, כל הכבוד לך, כל הכבוד. תתבייש לך". לשופטים אמר: "בושה וחרפה, אתם עושים טעות קשה מאוד. הרסתם משחק עונה בלי סיבה". בכר עצמו היה עצבני מאוד - הוא בעט בכדור בעצבים וכעס כפי שלא נראה מעולם. בנוסף אליו, מאמן הכושר דרור שמשון התפרץ אל חדר השופטים, דפק על הדלתות וגם הוא הורחק.
בעקבות התקרית וההרחקה, בשעות שלאחר המשחק קיבל בנאדו עשרות הודעות נאצה, קללות ואיומים על משפחתו ובכוונתו להגיש תלונה במשטרה.