
שון וייסמן כבש משחק שני ברציפות, גם עבדה הבקיע
החלוץ הישראלי עלה כמחליף וארבע דקות לאחר מכן כבש בניצחון של ויאדוליד 1:3 על לאס פלמאס בדרך לשמינית גמר גביע המלך. שחקן סלטיק הבקיע מול רוס קאונטי, 75 דקות לניר ביטון. מלדה שותף בגנט
חלוץ נבחרת ישראל שון וייסמן ממשיך ללהוט במדי ויאדוליד. החלוץ הנפלא עלה הערב (רביעי) כמחליף בדקה ה-60 במשחק הגביע מול לאס פלמאס וארבע דקות לאחר מכן כבש את שערו העשירי העונה בכל המסגרות והעלה את ויאדוליד ל-1:2. עוד קודם לכן, ארמנדו סאדיקו העלה את לאס פלמאס ליתרון בדקה ה-22, אנואר טואמי השווה רגע לפני הירידה להפסקה. מיד לאחר השער של וייסמן, ויאדוליד עלתה ל-1:3 בזכות שער של קריסטו, שקבע את תוצאת המשחקים והעלה את קבוצתו לשלב שמינית גמר הגביע הספרדי.
* גם ליאל עבדה הבקיע הערב שער, שסייע לסלטיק לעלות ליתרון במשחק החוץ שהסתיים בניצחון דרמטי 1:2 על רוס קאונטי, אחרי שסגנית אלופת סקוטלנד ספגה בדקה ה-57 וכבשה את שער הניצחון בדקה ה-97. עבור שחקן הכנף מדובר בקטיעת בצורת של תשעה משחקים שבהם לא כבש, מאז ה-4 בנובמבר, כשאז זה היה מול פרנצווארוש במסגרת הליגה האירופית ובליגה הסקוטית עבדה לא מצא את הרשת מאז סוף ספטמבר. ניר ביטון פתח בהרכב וירד בדקה ה-75.
30' - Abada takes the lead for the Celts:
— Celtic Football Club (@CelticFC) December 15, 2021
McGregor threads the ball through to Scales on the left of the box and his pass was tailor-made for Abada to fire home!
McGregor's shot is held by the keeper.
#cinchPrem | #ROSCEL | #COYBIG
* שחקן ההתקפה יונס מלדה עלה מהספסל בדקה ה-87 ב-3:4 הדרמטי של מכלן על גנט. מלדה לא היה מעורב בשער או בבישול בדקות הבודדות בהן היה על המגרש. גנט במקום השישי עם 30 נקודות והפסידה אחרי חמישה ניצחונות רצופים בליגה. במחזור הבא הם יפגשו את סנט טרויידן.
* השוער בוריס קליימן לא שותף ב-2:2 של וולוס בליגה היוונית, בעוד ביברס נאתכו לא היה בסגל ב-0:3 של פרטיזן על מטאלק בליגה הסרבית. פיינורד של אופיר מרציאנו, שישב על הספסל, הודחה מהגביע ההולנדי מול טוונטה. ויטסה עלתה לשלב הבא בלי אלי דסה שלא היה בסגל. ג'ואל אבו חנא הפצוע לא שיחק ב-0:4 של לגיה ורשה על זגלבי. ז'וסוואה בישל פעמיים לקבוצה מעיר הבירה הפולנית.