
לואיס אנריקה: ''סבלנו במשחק, אבל בסוף קיבלנו פרס''
מאמן נבחרת ספרד חגג את ההפעלה למונדיאל: ''הרגשתי הרבה יותר לחץ במשחקים האחרונים ביורו ובליגת האומות, זו הייתה משקולת של 100 קילו שירדה לי מהגב''. על גאבי בן ה-18: ''הוא חי בעולם משלו''
ניצחון 0:1 קטן על שבדיה העניק אמש (ראשון) לנבחרת ספרד את הכרטיס למונדיאל מהמקום הראשון בבית 2, והחבורה של לואיס אנריקה למעשה הפכה לנבחרת האירופאית עם הרצף השני הכי ארוך בהעפלות לגביע העולם (12 ברציפות מאז 1978, שנייה רק לגרמניה שעשתה זאת 18 פעמים). קצת יותר משנתיים אחרי שביתו בת ה-9 הלכה לעולמה אחרי מאבק במחלת הסרטן, דבר אשר אילץ אותו לקחת פסק זמן מהכדורגל, לואיס אנריקה היה נרגש מאוד לאחר הבטחת המקום בקטאר.
¡¡CELEBRAMOS CON VOSOTROS, AFICIÓN!!
— Selección Española de Fútbol (@SeFutbol) November 14, 2021
Las alegrías compartidas saben mucho mejor.
¡¡Oéeeee, oé, oé, oéeeeeee!!#VamosEspaña #Catar2022 pic.twitter.com/EWLHGvFioz
¡¡UNA SECUENCIA QUE YA ES HISTORIA!!
— Selección Española de Fútbol (@SeFutbol) November 14, 2021
Anotad estos datos:
@AlvaroMorata
Minuto 86'
La Cartuja
Sevilla #VamosEspaña #Catar2022 pic.twitter.com/t8Qd87btkK
המאמן אמר בסיום: "זה נהדר כשכולם ביחד עם הנבחרת וזה גורם לך לגאווה. סבלנו במשחק, אבל בסוף קיבלנו את הפרס שהשחקנים ראויים לו ובצדק, אני גאה מאוד בכל מי שלקח חלק בקמפיין ולא רק באלה שהיו בסביליה. הרגשתי הרבה יותר לחץ במשחקים האחרונים ביורו ובליגת האומות, זו הייתה משקולת של 100 קילו שירדה לי מהגב. זה היה כמו לזכות בתואר". לוצ'ו פרגן לגאבי על היכולת: "כשמאמן בוחר שחקן בן 17 עם כזה חוסר ניסיון, זה בגלל שעמוק בפנים הוא יודע איזה שחקן הוא יכול להיות. ראיתם איזה משחק היה לו, אף אחד כבר לא מופתע. הוא חי בעולם משלו, הוא נולד כדי לשחק כדורגל".