
נובאק דג'וקוביץ' אישר: ''אייצג את סרביה באולימפיאדה''
אחרי שורת הביטולים מצד לא מעט טניסאים בכירים כמו נדאל, פדרר וסרינה, המדורג 1 בעולם והזוכה הטרי בווימבלדון הודיע כי ישתתף במשחקים האולימפיים שיחלו בסוף השבוע הבא: ''גאה להצטרף למשלחת''
רק ביום ראשון האחרון הניף נובאק דג'וקוביץ' את הגרנד סלאם ה-20 בקריירה שלו והשתווה לרוג'ר פדרר ורפאל נדאל לאחר שזכה בטורניר ווימבלדון בפעם השישית בקריירה. הערב (חמישי) אישר המדורג מספר 1 בעולם שהוא יטול חלק במשחקים האולימפיים בטוקיו שייצאו לדרך ביום שישי הבא - באיחור של שנה בעקבות מגפת הקורונה.
Cannot disappoint my little friend Koujirou. I booked my flight for Tokyo and will proudly be joining #TeamSerbia for the Olympics. pic.twitter.com/23TmSdvc4x
— Novak Djokovic (@DjokerNole) July 15, 2021
דג'וקוביץ' כתב הערב בטוויטר: "אני גאה מאוד לארוז לטוקיו ולהצטרף אל הנבחרת הלאומית שלנו במאבק על המדליות. לייצג את סרביה היה עבורי תמיד משהו משמח ואעשה כמיטב יכולתי לשמח את כולנו". נזכיר ששורה ארוכה של טניסאים בכירים כבר הודיעו שלא יתחרו באולימפיאדה - כולל פדרר, נדאל, סרינה וויליאמס, סימונה האלפ, דומיניק תים, ויקטוריה אזרנקה ואנג'ליק קרבר.