
אנחל די מריה האריך את חוזהו בפ.ס.ז’ בעונה נוספת
במקביל לניסיונות להחתים את אמבפה וניימאר על חוזים ארוכי טווח ולצרף את מסי מברצלונה, הארגנטינאי בן ה-33 הבטיח את המשך דרכו בקבוצה לפחות עד תום עונת 2021/22. בחוזה יש אופציה לעונה נוספת
בזמן שהיא מנסה להאריך את חוזיהם של קיליאן אמבאפה וניימאר, פריס סן ז'רמן הודיעה היום (שישי) על הארכת חוזהו של הקשר אנחל די מריה. הארנגטינאי בן ה-33 חתם עד קיץ 2022, עם אופציה להאריך את חוזהו בעונה נוספת. בצרפת לא שוללים שהשארת די מריה בחוזה לעונה נוספת זהו ניסיון נוסף למשוך את ליאו מסי לקבוצה, שכן השניים חברים מנבחרת ארגנטינה.
Official | Angel di Maria (33) signs 1 + 1 year contract extension with PSG - "Fideo" has 87 goals & 99 assists in 248 matches for the club. https://t.co/ue9su9TnqM
— Get French Football News (@GFFN) March 12, 2021
די מריה הצטרף לפ.ס.ז' ב-2015 ממנצ'סטר יונייטד ומאז כבש 87 שערים והוסיף 99 בישולים ב-248 הופעות בכל המסגרות במדי הפריסאים. אגב, הוא רחוק ארבעה בישולים בלבד ממלך הבישולים של פ.ס.ז', סאפט סוסיץ'. לזכותו עד כה 16 תארים בצרפת, כשמעל כולם ארבע אליפויות. כידוע הוא גם הגיע עם פ.ס.ז’ לגמר ליגת האלופות האחרון, אך בו נכנעה הקבוצה לבאיירן מינכן.