
ברוקלין ניצחה את הלייקרס, הפסד חמישי רצוף למילווקי
לברון ג'יימס הפך השחקן השלישי בלבד בתולדות ה-NBA שמגיע ל-35 אלף נקודות, אך אל.איי ספגה 109:98 ביתי מהנטס נטולי קווין דוראנט. אנטטוקומפו ומילווקי נכנעו 110:96 לטורונטו. מיאמי ניצחה את סקרמנטו
שלושה משחקים בלבד נערכו הלילה (בין חמישי לשישי) ב-NBA כשבמוקד עומד כמובן המפגש שבו הלייקרס האלופה הובסה בביתה על ידי ברוקלין נטולת קווין דוראנט, במשחק בו לברון ג'יימס רשם הישג מרשים. מיאמי גברה על סקרמנטו בזכות עוד טריפל דאבל של ג'ימי באטלר ומילווקי נחלה הפסד נוסף מול טורונטו.
לוס אנג'לס לייקרס (8:22) - ברוקלין נטס (12:19) 109:98
ברוקלין מפשלת העונה נגד כל נמושות הליגה, אבל ברגעי האמת נגד הגדולות היא מתפוצצת. הפעם היא הנחילה לאלופה את הפסדה השמיני העונה ועם ניצחון חמישי ברציפות קלקלה ללברון ג'יימס לילה מיוחד, בו חצה את רף 35,000 הנקודות בליגה. קינג ג'יימס הפך לשחקן השלישי בהיסטוריה שמגיע ל-35 אלף נקודות, כאשר מקדימים אותו רק קארים עבדול ג’באר וקרל מלון. הוא קלע הלילה 32 נקודות, אבל התקשה מאוד ללא אנתוני דייויס הפצוע וזה ממש לא הספיק מול הנטס, שאמנם גם הם חסרו את קווין דוראנט, אבל יש להם את שני האולסטארים ג'יימס הארדן וקיירי אירווינג שקלעו 23 נקודות ו-16 נקודות בהתאמה.
Defensive clinic. #WeTheNorth pic.twitter.com/mGwTL0Xk8O
— Toronto Raptors (@Raptors) February 19, 2021
מילווקי באקס (13:16) - טורונטו ראפטורס (15:14) 110:96
חגיגה של נורמן פאוול עם 29 נקודות ושל פסקל סיאקם עם 27 נקודות סחפה את הראפטורס לניצחון, כאשר מנגד יאניס אנטטוקומפו סיים עם דאבל דאבל של 23 נקודות ועוד 12 ריבאונדים, אך זה לא הספיק והבאקס הדועכים סופרים כבר הפסד חמישי ברציפות. אחרי רבע ראשון שהסתיים ב-26:33 לאורחת, בהפסקה היא הייתה בפער מבטיח של 41:58 משכנע. מילווקי אמנם ניסתה למזער נזקים וניצחה את הרבע השלישי, אך בזה המכריע טורונטו ידעה לשמור על היתרון.
סקרמנטו קינגס (16:12) - מיאמי היט (17:12) 118:110
היט קיבלו תפוקה התקפית משבעה שחקנים, שישה מתוכם קלעו בספרות כפולות. ג'ימי באטלר המשיך את הכושר הנהדר שלו וסיפק טריפל-דאבל שלישי ברצף - הפעם 13 נקודות, 13 אסיסטים ו-10 ריבאונדים. מיאמי הוליכה מהרגע הראשון וברוב שלבי המשחק גם בפער דו-ספרתי. טיילר הירו הוליך את קלעי המנצחת עם 27 נקודות מהספסל, קלי אוליניק הוסיף 22 נקודות משלו ודאנקן רובינסון קלע 20 נקודות. נמניה בייליצה רשם 25 נקודות מהעבר השני, באדי בילד רשם ערב איום של 5 נקודות ב-2 מ-10 מהשדה.