
דני אבדיה מבודח: ''אלוהי הכדורסל לא נתנו לי להטביע''
הישראלי קלע 8 וקטף 10 ריבאונדים בניצחון הוויזארדס על הסלטיקס, וכמעט גנב את ההצגה כשניסה להטביע על טאקו פול הענק והודה: ''רציתי את זה כל כך...''. ברוקס פרגן: ''מוסר העבודה של דני טוב מאוד''
אחרי שני הפסדים רצופים - 137:115 לטורונטו ו-109:91 לניו יורק - וושינגטון חזרה אמש (ראשון) למסלול הניצחונות עם 91:104 בחוץ על בוסטון ושיפרה מעט את מאזנה של ל-7 ניצחונות לעומת 15 הפסדים. דני אבדיה נכנס רק לקראת סוף הרבע הראשון, אבל מיד הטביע את חותמו עם ריבאונד ושלשה שסגרה את הרבע הזה. אבדיה שיחק כמעט כל הרבע השני והוסיף המון אנרגיה לקבוצה שלו כשהוא משווה את שיא הריבאונדים שלו (10) ומוסיף גם 8 נקודות.
אין כאן סל, אבל זה היה כמעט ההיילייט של העונה הזו עבור דני - עלה חזק, נחוש וגבוה מול אחד טאקו פול ו...איזה פסטיבל היה פה ושם אם זה היה נכנס pic.twitter.com/Yl93vaRoFI
— Washington Wizards (@washwizardsil) February 14, 2021
בתקשורת האמריקאית עסקו לא מעט בניסיון ההטבעה היומרני של דני אבדיה על הסנטר הענק של בוסטון טאקו פול (2.26 מ'). אחרי המשחק נשאל אבדיה על כך וענה "לעזאזל, מה יכולתי לעשות? אלוהי הכדורסל לא נתנו לי לעשות את זה, ורציתי את זה כל כך... אני אתפוס מישהו להטביע עליו בפעם הבאה. הכול טוב, יש לנו עוד עונה ארוכה".
מאמנו של אבדיה סקוט ברוקס אמר על משחקו: "דני מתפתח בקצב טוב, לוקח זמן, מוסר העבודה שלו טוב מאוד. התפקיד שלי להשאיר אותו מנטאלית בטוח בעצמו, הוא משחק עם הרגשה טובה של המשחק. הוא עדיין לומד, גם את הזריקה שלו. הוא יהיה שחקן טוב מאוד. גם אתמול הוא עבד קשה, המאמנים שלנו עוזרים לו. בכל יום צריכים להתאמן והוא עושה את זה בזכות קשיחותו המנטאלית". על תפקודו כרכז: "דני היה טוב כרכז , אבל יכול להיות יותר טוב".