
חבר חדש לאבדיה: ראסל ווסטברוק מצטרף לוושינגטון
הטרייד הושלם והקבוצה של הישראלי קיבלה חיזוק משמעותי בדמותו של כוכב יוסטון, שעוזב את הרוקטס אחרי שנה אחת בלבד. ג'ון וול עוזב לראשונה את הוויזארדס ועובר ליוסטון. מג'יק: ''הפכו לקבוצת פלייאוף''
חיזוק משמעותי לקבוצה של דני אבדיה: ראסל ווסטברוק מצטרף לוושינגטון וויזארדס תמורת ג'ון וול שעוזב לראשונה בקריירה את עיר הבירה ועובר במקומו ליוסטון רוקטס, יחד עם בחירה מוגנת בסיבוב הראשון של דראפט 2023. לפי הדיווחים בארה"ב הבוקר (חמישי), מדובר בעסקה ששני השחקנים היו מעוניינים בה במשך תקופה לא קצרה וכעת היא כאמור הושלמה לשביעות רצון שני הצדדים. "כולם צריכים להיזהר עכשיו מהוויזארדס, ראסל ווסטברוק ובראדלי ביל יתעללו במזרח ויביאו את הקבוצה לפלייאוף", אמר מג'יק ג'ונסון לאחר הטרייד שחיזק משמעותית את המועדון החדש של הפורוורד הישראלי.
Russell Westbrook and John Wall have some new threads pic.twitter.com/aeGDSGaVgc
— NBA on TNT (@NBAonTNT) December 3, 2020
ווסטברוק בן ה-32, שנבחר לא פחות מתשע פעמים לאולסטאר והיה גם ה-MVP של הליגה ב-2017, שיחק לאורך כל הקריירה שלו באוקלהומה סיטי ת'אנדר, לפני שעבר בטרייד לרוקטס לפני שנה. במדי יוסטון עם סיים את ממוצעים של 27.2 נקודות, 7.9 ריבאונדים ו-7 אסיסטים למשחק. "מלך הטריפל דאבל", שסיים שלוש עונות רצופות בממוצע טריפל דאבל (2016-2019), חובר בכך לסקוט ברוקס, שאימן אותו במשך שבע שנים במדי הת'אנדר. וול בן ה-30, שהיה הפנים של וושינגטון בעשור האחרון מאז שנבחר ראשון בדראפט 2010, לא שיחק בשנתיים האחרונות בגלל סדרת פציעות, איבד את תפקיד המנהיג לברדלי ביל ולא הסתיר את רצונו לעזוב. הוא עדיין מחזיק בחוזה עתק במסגרתו הוא צפוי להרוויח 132 מיליון דולר לשלוש שנים.