.jpg)
(צילום: אמיר ירחי, באדיבות הפועל מטה אשר/עכו)
גם בכדורעף: עונת 2019/2020 בליגת העל תסתיים
ראשון
|
15/03/2020
|
23:11
מאת מערכת ישראל ספורט
בשל הקורונה, לא ייערכו עוד משחקים בליגות הבכירות לגברים ולנשים. זהות האלופות תיקבע בהמשך. משחקי שאר הליגות ייעצרו עד להודעה חדשה, כמו גם משחקי הגביע, שייתכן ויימשכו בתחילת העונה הבאה
אחרי ליגת העל לנשים בכדורסל, איגוד הכדורעף מודיע הערב (ראשון) על סיום הליגות הבכירות בכדורעף לנשים ולגברים לעונת המשחקים 2019/2020, וזאת בשל התפשטות מגיפת הקורונה ולאור הנחיות משרד הבריאות בנושא. זהות האלופות והיורדות תיקבע בהמשך.
שאר המשחקים בענף בישראל, כולל משחקי גביע המדינה, ייעצרו עד להודעה חדשה, כאשר ייתכן שמשחקי הגביע יימשכו בתחילת העונה הבאה מאותה הנקודה בה הפסיקו. עם הפסקת המשחקים עמדה ליגת העל בפתחו של שלב רבע גמר הפלייאוף, בעוד בגביע נקבעו העולות לחצי הגמר בגברים, ואילו בנשים נותר מחזור משחקים אחד בשלב הבתים. נוסף על כך נדחו מחנות האימון של כל נבחרות ישראל עד להודעה חדשה.