
מחאה באימון ברצלונה נגד הגעת מסי וסוארס לישראל
קבוצה של מפגינים פרו פלסטינים הגיעה למתחם האימונים של ברצלונה וביקשה מהכוכבים של ארגנטינה ואורוגוואי לשקול שוב את הגעתם לארץ, למשחק הידידות שצפוי להתקיים ב-18 בנובמבר בבלומפילד
כל הכרטיסים למשחק כבר נמכרו, הסגלים פורסמו וההכנות למשחק הידידות שצפוי להתקיים באצטדיון בלומפילד ב-18 בנובמבר כבר בעיצומן - אך יש עדיין כאלו שמנסים למנוע את הגעתן של ארגנטינה ואורוגוואי למשחק בישראל. בספרד מדווחים הבוקר (שבת) שקבוצה של פרו פלסטינים מנסים למנוע את קיום המשחק וכבר ערכה אמש הפגנה במתחם האימונים של ברצלונה.
Group of activists ask Messi and Suarez not to play in Israel - https://t.co/D7Xhear7Ng https://t.co/n70hgfJfWk
— Smallville Views (@SmallvilleViews) November 9, 2019
[MARCA] | Group of activists ask Messi and Suarez not to play in Israel.
— BarçaTimes (@BarcaTimes) November 9, 2019
The conflict between Israel and Palestine has long divided political opinion, and has started to impact sporting events with now Messi and Suarez having been asked by activists not to play in Tel Aviv. pic.twitter.com/7be6Tgrti9
המפגינים צעקו: "עדיין יש לכם זמן על מנת להחליט לא להגיע לישראל. האם הייתם הולכים לשחק בדרום אפריקה תחת משטר האפרטהייד? אל תתנו להשתמש בכם על מנת לטשטש את פשעי המלחמה בישראל, המשחק קרוב לעזה, שם שחקני כדורגל נורים ברגליהם בכוונה תחילה. האם אתם באמת רוצים להזדהות עם זה?". כזכור, המשחק של מסי עם ארגנטינה מול ישראל כבר בוטל בעבר בין היתר על רקע דרישתה של מירי רגב שהוא ייערך בירושלים. כעת מארגני המשחק בטוחים שהוא יתקיים כסדרו.