
דורטמונד בשלב השני של הגביע עם 0:2 מול אורדינגן
אחרי מחצית מאופסת מול קבוצת הליגה השלישית, מרקו רויס (19) ופאקו אלקאסר (70) כבשו לצהובים-שחורים. 80 דק' לדאבור בהפסד סביליה. הרוש לא שותף מול ונלו, שיימן נכנס כמחליף ביריבה
שלושה משחקים פתחו הערב (שישי) את הסיבוב הראשון של הגביע הגרמני. כאשר במוקד דורטמונד התארחה אצל אורדינגן מהליגה השלישית וניצחה 0:2 משערים שהובקעו רק במחצית השנייה. אחרי מחצית ראשונה מאופסת, מרקו רויס כבש ראשון (49) ופאקו אלקאסר הוסיף את השני (70) בכדור חופשי מושלם מכ-20 מטרים.
Annnddd we're on to the second round #KFCBVB 0-2 pic.twitter.com/RecjCPF1lF
— Borussia Dortmund (@BlackYellow) 9 באוגוסט 2019
* סביליה ומונאס דאבור הפסידו 2:1 לעולה החדשה גרנאדה, כשהחלוץ הישראלי פתח בהרכב של ז'ולן לופטגי, אולם לא הצליח למצוא את הרשת והוחלף בדקה ה-80 על ידי וויסאם בן ידר, שראה את אדריאן ראמוס כובש בדקה ה-90 ומעניק ליריבה הצנועה ניצחון.
* אחרי שסופסל במחזור הפתיחה של הליגה ההולנדית (2:2 מול פיינורד), אריאל הרוש נכלל בסגל, אך לא שותף גם הערב כשספרטה רוטרדם ניצחה 1:4 בביתה את ונלו. המגן השמאלי, שמואל שיימן, נכנס שוב כמחליף, הפעם בדקה ה-71 אצל ונלו, שנוצחה לראשונה העונה.