.jpeg)
ויתרו עליו: נתניה לא מימשה את האופציה על ברשצקי
הקבוצה מעיר היהלומים החליטה לא לרכוש את הקשר שסיים את תקופה ההשאלה בנתניה וחוזר אוטומטית להפועל ת''א. איתי מרדכי ממכבי חיפה מועמד לאמן את קבוצת הנוער של המועדון
מכבי נתניה החליטה לא לממש את האופציה שהייתה לו לרכוש את מוטי ברשצקי והקשר שסיים את תקופה ההשאלה שלו בקבוצה מעיר היהלומים חוזר כעת אוטומטית להפועל תל אביב. לנתניה הייתה אופציה לרכוש את ברשצקי ב-600 אלף ש"ח ובקבוצה של סלובודן דראפיץ' ושי ברדה ביקשו ארכה של מספר ימים מהפועל תל אביב, אך במועדון האדום סירבו וברשצקי יפתח את העונה הבאה בשורות המועדון התל אביבי.
איתי מרדכי, מי שהיה עוזר מאמן ואימן זמנית במכבי חיפה, מועמד לאמן את קבוצת הנוער של מכבי נתניה. המאמן גם היה המנהל המקצועי במחלקת הנוער של הפועל תל אביב, אימן בעבר גם את מכבי עירוני בת ים והיה עוזרו של רן בן שמעון ב-א.א.ק לרנקה. את קבוצת הנוער של נתניה אימן בעונה האחרונה יוסי טוויל, שהוביל אותה לגמר גביע המדינה, שם הפסידה 1:0 להפועל תל אביב וכן למקום ה-13 בטבלת ליגת העל לנוער.