
''ריאל תצרף את הזאר אחרי גמר הליגה האירופית''
ב''ל'אקיפ'' הצרפתי טוענים שעסקת הענק סוכמה וכוכב צ'לסי יעבור לבלאנקוס בסוף החודש תמורת כ-120 מיליון יורו. דיווח בספרד: ''ריאל מדריד הודיעה לקיילור נבאס שהוא רשאי לחפש קבוצה חדשה''
העסקה המדוברת ביותר בחודשים האחרונים נסגרה סופית - כך מדווח הערב (שני) ה"ל'אקיפ" הצרפתי. לפי הדיווח, העסקה בין צ'לסי לריאל מדריד על העברתו של אדן הזאר סוכמה על כל פרטיה והכוכב הבלגי של הבלוז יעבור לבלאנקוס אחרי גמר הליגה האירופית ב-29 במאי, תמורת כ-100 מיליון יורו.
BREAKING: Real Madrid will announce the €100m signing of Eden Hazard after the Europa League final. (Source: L'Equipe) pic.twitter.com/uz0XUeeyoQ
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 13, 2019
אתמול דיבר הזאר עם התקשורת באנגליה אחרי משחק הנעילה של העונה בפרמיירליג והתייחס לעתידו: "כן, הגעתי כבר להחלטה לגבי עתידי לפני כמה שבועות והודעתי למועדון". מאמן צ'לסי מאוריציו סארי אמר: "אני חושב שאדן שיחק כאן בצ'לסי במשך שבע עונות וניסה לעשות את המיטב בכל משחק. עכשיו זה הזמן לכבד את ההחלטה שלו, אני מקווה שהוא יישאר איתנו גם בעונה הבאה כמובן".
בדיווח של יומון הספורט הצרפתי המוערך נכתב שהוא חתם על חוזה עד 2025, אותו יסיים כאשר יהיה בן 34. ב-37 משחקי ליגה העונה הבקיע הזאר 16 שערים ובישל עוד 15 ובקיץ שעבר הוא הוביל את נבחרתו עד לחצי גמר גביע העולם - שם הפסידו לצרפת. הוא הגיע לצ'לסי ב-2012 תמורת 35 מיליון יורו, סכום שנראה מגוחך היום.
Anyone fancy a triple Champions League-winning goalkeeper?https://t.co/iHS2Yk18nw
— AS English (@English_AS) May 13, 2019
בתוך כך, על פי דיווח בספרד, קיילור נבאס קיבל הודעה מריאל מדריד שהוא לא בתכניות המקצועיות לשנה הבאה. השוער הקוסטה ריקני יחפש קבוצה חדשה, בעוד טיבו קורטואה יישאר. על פי הדיווח, העניין כבר טופל, השיחות הסתיימו, והשוער הקוסטה ריקני יערוך את משחק הפרידה שלו במחזור הנעילה של הליגה הספרדית מול בטיס ביום ראשון.