
ספרופולוס: ''מילאנו הפייבוריטית לניצחון, אך נילחם''
מאמן מכבי ת''א הוסיף לפני ההמראה לאיטליה לקראת המשחק מחר ב-21:45: ''הביתיות נותנת להם יתרון, בשבילם זה משחק יותר מכריע. אין לחץ של פלייאוף, מאז שהגעתי אנחנו במאזן חיובי''
מכבי תל אביב ערכה בצהריים (רביעי) את האימון המסכם שלה לקראת משחק החוץ הקריטי מחר (21:45) באיטליה נגד ארמאני מילאנו במחזור ה-23 ביורוליג. בסיבוב הקודם, במשחק בין השתיים שהתקיים בישראל, ניצחו הצהובים ללא טאריק בלאק 92:94 בניצוחו של ג'וני אובראיינט, שסיפק תצוגת תכלית של 32 נקודות. הצהובים מגיעים מהמקום העשירי במאזן של 12:10 ועם שלושה ניצחונות רצופים בכל המסגרות, בעוד האיטלקים במקום התשיעי במאזן של 11:11.
Birthday tradition @King_Kane50 @EuroLeague pic.twitter.com/tjPOmkJ69w
— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) February 20, 2019
המאמן יאניס ספרופולוס אמר היום: "זה משחק מאוד חשוב לשתי הקבוצות כי שתיהן נלחמות על הפלייאוף. מילאנו משחקת בבית, זה נותן לה יתרון ולכן היא פייבוריטית. אני חושב שבשבילם זה משחק יותר מכריע והפסד יפגע בהם יותר מאשר הפסד שלנו יפגע בנו. היה לנו זמן לעבוד על הפרטים הקטנים לקראת המשחק מחר. יש לנו תכנית ונצטרך לדבוק בה. מילאנו היא קבוצה עם הרבה כישרון התקפי, שחקנים טובים בכל עמדה ויכולת לקלוע בדרכים שונות. אנחנו צריכים לגשת למשחק הזה כקבוצה ולא באופן יחידני. יש לנו תכנית, אנחנו יודעים מה צריך לעשות ושעלינו להישאר מרוכזים ונחושים".