
בליגה משלהם: 0:3 קליל לפריס סן ז'רמן אצל ניס
האלופה שמרה על המאזן המושלם ועשתה זאת בלי בעיות מיוחדות. ניימאר חגג צמד (22, 92), גם אנקוקו מצא את הרשת (46). רק 1:1 לליון מול נאנט, בשבוע הבא מחכה לה הקבוצה של טוכל
אחרי ההפסד של מונאקו אמש, הערב (שבת) המשיך המחזור השמיני בליגה הצרפתית עם האלופה ומוליכת הטבלה, פ.ס.ז', שלא התקשתה להאריך את רצף הניצחונות שלה בליגה מפתיחת העונה לשמונה עם 0:3 בחוץ על ניס. במחזור הבא החניכים של תומאס טוכל יעמדו למבחן ראשון, כאשר יארחו את ליון, שסיימה רק ב-1:1 מאכזב בבית מול נאנט.
FULL TIME: @neymarjr bags a brace, @c_nk97 adds a goal of his own as PSG stay perfect on the @Ligue1_ENG season with a 3-0 win at Nice!! #OGCNPSG pic.twitter.com/5PPpWt04z3
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) September 29, 2018
ניס - פריס סן ז'רמן 3:0
האלופה שמרה די בקלות על מאזן מושלם בליגה עם יחס שערים מפלצתי של 6:27 בדרך כנראה לאליפות נוספת, כשהפער מהמקום השני עומד כבר על תשע נקודות. ניימאר כבש ראשון עם בעיטה מדויקת מחוץ לרחבה כבר בדקה ה-22, המומנטום נמשך ובדקה ה-46 כריסטופר אנקונקו נעץ את השני אחרי הדיפה לא מוצלחת של וולטר בניטז. 13 דקות מאוחר יותר, ווילאן סיפריאן ספג כרטיס צהוב שני ואדום, שהותיר את קבוצתו בחיסרון מספרי. נגמר? ממש לא. ניימאר היה זה שחתם את החגיגה עם השלישי הודות לבישול של קיליאן אמבפה בתום מתפרצת קטלנית.
Brothers first, rivals second #OLFCN 1-1 pic.twitter.com/vm6BddIYss
— OL English (@OL_English) September 29, 2018
ליון - נאנט 1:1
חניכיו של ברונו ז'נסיו פספסו הזדמנות להתקרב לפ.ס.ז' לפני הקרב הגדול בפארק דה פראנס. חוסאם אוואר (22) הבקיע ראשון, גבריאל בושקיליה (62) איזן ונביל פקיר יכול היה לחגוג שער ניצחון, אך החמיץ מהנקודה הלבנה בדקה ה-81, וקבוצתו נעצרה לאחר שלושה ניצחונות רצופים. ליון במקום השלישי עם 14 נקודות.
תוצאות נוספות
אנז'ה - גנגאן 1:0. לגנגאן: ניקולא בנזה (45).
קון - אמיין 0:1. לקון: קאסימיר נינגה (40, פנדל).
ריימס - בורדו 0:0
שטרסבורג - דיז'ון 0:3. לשטרסבורג: נונו דה קוסטה (13), לבו מוטיבה (81), ז'ונאס מרטן (90).