
רונאלדו: ''כולנו ציפינו מניימאר להרבה יותר במונדיאל''
כוכב העבר הברזילאי מתח ביקורת על חלוץ פריס סן ז'רמן אחרי האכזבה בגביע העולם: ''אני לא יודע אם זה בגלל הניתוח שעבר ברגל או בגלל בעיה אחרת, אבל הוא נראה מוגבל על המגרש''
הכוכב האחרון של נבחרת ברזיל שהביא לה גביע עולם היה לא אחר מאשר אחד מהחלוצים הגדולים בכל הזמנים, רונאלדו, שזכה עם הנבחרת במונדיאל 2002. רונאלדו פנומנו דיבר על ההדחה של ברזיל ברבע הגמר מול בלגיה והתייחס כמובן לכוכב הסלסאו, ניימאר.
Brazil legend Ronaldo: “We all expected more from Neymar"https://t.co/yAqyhinFmt
— SPORT English (@Sport_EN) July 11, 2018
החלוץ האגדי אמר: "ניימאר? כולנו ציפינו ממנו ליותר. הוא השחקן הכי גדול של ברזיל ולא ראינו ממנו מספיק. אני לא יודע אם זה בגלל הניתוח שהוא עבר ברגל או בגלל בעיות אחרות, אבל ראיתי אותו פשוט מוגבל על המגרש. להגיע למונדיאל אחרי פציעה ושיקום של שלושה חודשים ולנסות לשחק כאילו לא קרה כלום זה קשה מדי". רונאלדו נשאל מהי לדעתו הסיבה שניימאר לא הצליח לסחוב את ברזיל לזכייה במונדיאל, או לשלבים המאוחרים יותר לכל הפחות, וענה: "ניימאר עדיין צעיר מאוד. יש לו הרבה כישרון והוא אחד שיודע לקחת אחריות, אבל יש לו עוד הרבה מה ללמוד".