מי תזכה בו? גביע הליגה האירופית (zimbio)
מומחי הווינר: אתלטיקו תזכה בליגה האירופית
שני
|
14/05/2018
|
14:22
מאת מערכת ישראל ספורט
רגע לפני גמר הליגה האירופית מחרתיים, מומחי הווינר בטוחים שהקולצ'ונרוס ידלגו בקלות מעל מארסיי בדרך לזכייה שלישית בתואר. על פי הערכות המומחים, גריזמן יכבוש ראשון, דייגו קוסטה שני לפי הסיכויים
הליגה האירופית תגיע ביום רביעי לשלב ההכרעה כשאתלטיקו מדריד תפגוש בגמר הליגה את מארסיי באצטדיון הפארק אולימפיק שבליון. מומחי ה-Winner קובעים כי למרות שהמשחק יתקיים על אדמת צרפת, הקבוצה הספרדית תנצח בקלילות את המתחרה ממארסיי וקובעים יחס לניצחון ספרדי של פי 1.60, לעומת מארסיי המקבלת יחס זכייה של פי 4.90 בלבד. לתוצאת תיקו בתום ה-90 דקות מעניקים ב-Winner יחס של 3.55.
בקרב בין החלוצים, מומחי ה-Winner מעריכים שאנטואן גריזמן יכבוש ראשון, עם יחס של 3.60, דייגו קוסטה אחריו (4.50) וקווין גמיירו (5.50). למארסיי, אם תכבוש, יהיו אלה פלוריאן טאובין (6.50), קוסטאס מיטרוגלו (7.50) וולרה ג'רמיין (8.50).