
נתניהו ורגב אירחו את המדליסטים מאל' אירופה
ראש הממשלה פגש את הספורטאים הישראלים שזכו לעמוד על הפודיום באליפות אירופה שנערכה בתל אביב ואמר בנימה מבודחת: ''שרת הספורט עושה לי חור בראש עם הג'ודו ואני שמח לעזור''
ראש הממשלה בנימין נתניהו ושרת התרבות מירי רגב נפגשו היום (חמישי) עם זוכי המדליות באליפות אירופה בג'ודו, שהתקיימה לראשונה בישראל. במפגש שהתקיים במשרד רה"מ השתתפו שגיא מוקי, גפן פרימו, פיטר פלציק, יו"ר איגוד הג'ודו משה פונטי והמאמנים אורן סמדג'ה ושני הרשקו.
ראש הממשלה נתניהו: "אתם אלופים. זה מדהים. איזה כבוד, איזו שמחה. אבל זו גם אמירה חזקה. אנחנו מעצמת סייבר, מעצמת מים, מעצמת ספורט. ג'ודו הפך להיות ענף של גאווה. מדינת ישראל מוכיחה שהיא מעצמת ג'ודו בזכות מאמנים כמו משה פונטי, שני הרשקו ואורן סמדג'ה, המתחרים הפנטסטים שיש לנו כאן ושרת הספורט שעוזרת לזה. אני שמח לעזור בכל דבר משום שאני חושב שאתם מביאים הרבה מאוד גאווה וכבוד למדינת ישראל. כל הכבוד לכם".
שרת הספורט מירי רגב: "מדינת ישראל היא המדינה שמשקיעה הכי פחות תקציבים בספורט מכל המדינות המקבילות לנו באירופה ובעולם. אנחנו באמת הופכים את הלימון ללימונדה. אני רוצה להגיד לכם שאני שמחה בכם, אני גאה בכם".