
בלאגן: עשרות אוהדים פרצו לכר הדשא, חוף השנהב - סנגל פוצץ
בפעם השנייה בארבע השנים האחרונות, משחק בין שתי הנבחרות האפריקאיות לא מגיע לסיומו. הפעם זה קרה במשחק ''ידידות'' בפריז, כאשר שתי דקות לסיום - במצב של 1:1 - פרצה מהומה גדולה במהלכה הותקפו גם שחקנים
המפגש בין חוף השנהב וסנגל שנערך אתמול (שני) בפריז פוצץ בדקה ה-88 אחרי שעשרות אוהדים פרצו לדשא. במצב של 1:1, החלו הצופים באחד היציעים לרדת לדשא והמאבטחים במקום לא הצליחו לעצור בעדם. אחד מהם אפילו נכנס בתיקול שמזכיר ענפים אחרים בשחקן נבחרת סנגל לאמין גסאמה והפיל אותו לדשא. לשופט לא נותרה ברירה והוא הורה לשחקנים להתפנות לחדר ההלבשה, משם הם כמובן לא חזרו.
על פי הדיווחים של הרשתות המקומיות, קבוצת אנשים מחוץ לאצטדיון טיפסה על גדרות אצטדיון לפני תחילת ההמולה. תוך זמן קצר המתרחש על כר הדשא יצא משליטה והנוכחים בו החלו לרוץ לכל הכיוונים. זוהי הפעם השנייה בארבע השנים האחרונות בה משחק בין הנבחרות מופרע על ידי הקהל. ב-2012 משחק במוקדמות אליפות אפריקה פוצץ בדקה ה-78, אחרי שדידייה דרוגבה העלה את הפילים ל-0:2 בדקאר. אז עשרות אוהדים מקומיים השליכו אבנים ובקבוקים ובהמשך פרצו לכר הדשא. המשטרה השתמשה בגז מדמיע וכמה אוהדים נפצעו אחרי עימותים עם השוטרים והסדרנים.