
ג'רלס: ''חשוב שנשארנו יחד כקבוצה ולא התפרקנו כשהיה לנו קשה''
הכוכב הגדול של הפועל ירושלים ב-76:80 על ריטאס וילנה הוסיף: ''החצי הראשון היה רע מאוד ואנחנו צריכים להבין איך להתחיל משחקים טוב יותר ולא להקשות על עצמנו''
הפועל ירושלים השיגה אמש (רביעי) ניצחון מרשים, 76:80 מול ריטאס וילנה במשחק במסגרת המחזור הראשון בשלב הבתים השני של היורוקאפ, ניצחון שהושג אחרי שהקבוצה של פיאניג'אני הייתה בפיגור של 20 נקודות במחצית הראשונה, כשאדריכל הניצחון הזה היה קרטיס ג'רלס. הוא ירה 20 נקודות במחצית השנייה וסיים עם 26 נקודות בסה"כ וסלי קלאץ' גדולים בדרך לניצחון החוץ המרשים.
ג'רלס אמר בסיום: "שיחקנו טוב מאוד במחצית השניה. הזזנו את הכדור טוב והצלחנו להשיג סלים ועצירות. לעמות זאת, החצי הראשון היה רע מאוד ואנחנו צריכים להבין איך להתחיל משחקים טוב יותר ולא להקשות על עצמנו. אם לא נתקן את זה, נשלם על כך בשלבים מאוחרים יותר. חשוב שניצחנו, נשארנו יחד כקבוצה ולא התפרקנו כשהיה לנו קשה וזה סימן טוב עבורנו". אגב, בירושלים היו עדים לתקרית חריגה בה המאמן המקומי השתלח בשופט המשחק בגלל מספר שריקות שפסק לטובת האדומים בדקות ההכרעה ולא היה רחוק מלהכות אותו.